Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Kebab i pitabrød er en klassisk fastfood-ret, som du nemt kan tilberede selv. Her byder vi på en grøn version med krydret vegansk kebab, salat, agurk og en lækker hvidløgsyoghurtdressing. Perfekt til frokost, aftensmad eller madpakke!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
1 stk
Salat
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Panamad
1 stk
Agurk
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Smør til stegning
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
TIP: Vores pitabrød er leveret klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg vegansk kebab med Panamad, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt smør, og lad smelte.
Imens, skær agurk i tynde, halve skiver.
Skyl salat.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Riv hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær toppen af pitabrød, og fyld med vegansk kebab, salat, agurk og hvidløgsdressing.