Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med wraps og laks, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på wraps fyldt med røget laks, frisk agurk og spinat, og en cremet dilddressing med fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Dild
60 g
Spinat
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skyl spinat.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Hak dild fint.
Bland fraiche, dild, salt og et nip peber i en lille skål.
Fyld tortillas med spinat, agurk, dressing og laks, og rul sammen til wraps.