Ris, kylling og grøntsager. Det har du sikkert spist mange gange, men måske ikke på denne måde. I aften koger vi ris, der får en smuk farve og skøn smag ved at koges med karry. Vi steger kyllingen med dejlige krydderier og rører derefter abrikoschutney i. Aftenens grøntsager består af en syrlig agurkesalat med spinat, mynte og lime.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Agurk
1 pose
Mynte
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
½ stk
Lime
25 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
4 g
Curry-On
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Mild Mahal
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris, Curry-On og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak mynte og agurk groft.
Halver lime [1/2 stk, 2P].
Skyl spinat.
Bland agurk, spinat, mynte, et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.
Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Mild Mahal i 3 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
Tilsæt abrikoschutney [1/2 pakke, 2P] og vand [1 spsk I 2 spsk], og vend sammen.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret ris, kylling og salat i dybe tallerkener.
Top med yoghurt.