topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Æbleburger

Æbleburger

med karamelliserede løg & kartoffelbåde

Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger og lad de karamelliserede løgs kildrende sødme ryde vejen for de sprøde, salte kartoffelbåde. Pak smagene ind i ovnstegt brioche-brød og top med frisk rucola.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

2 stk

Briocheboller

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

70 g

Rucola

500 g

Kartofler

1 stk

Løg

½ pose

Timian

1 stk

Æble

250 g

Hakket oksekød

15 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

⅔ spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)512 kcal
Energi (kJ)2144 kJ
Fedt39.75 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat9.7 g
Sukker1.5 g
Protein32.35 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler i både (uskrællet). Fordel både på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og smag til med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i ovnen i 30-35 min. 

Karamelliser løg
2

Skær løg i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme, og steg løg og timian. Lad simre i 10-15 min, eller indtil løgene er bløde og karamelliseret. Tilsæt en klat smør*, når der er 5 min tilbage af tilberedningstiden.

Form bøffer
3

Skræl, og riv æble groft. Bland hakket oksekød med æble og panko i en skål. Krydr med salt* og peber*, rør rundt, og form til bøffer (1 pr. person). 

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side. 

Varm brød
5

Tag panden af varmen, når bøfferne er færdige. Fordel ost på bøffer, læg et låg over panden, og stil til side i 4 min. Skær burgerboller over, og læg på en bageplade. Varm i ovnen i 2-3 min. Bland rucola i en skål med en smule olivenolie*, salt* og peber*.

Server
6

Smør burgerboller med mayonnaise, og fyld med rucola, bøf og bløde løg. Server med kartoffelbåde og salat.