Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Forkæl børnene når de kommer sultne hjem fra skole med dette herlige snackbræt! Vi fylder vores snackbræt med pizzaboller med revet cheddar og gouda, og frugt og gnavegrønt med en skøn citrondressing med kærnemælk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 pose
Oregano
1 stk
Appelsin
1 stk
Gulerod
50 ml
Citrondressing med kærnemælk
(Indeholder Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde Selleri, Soja)
1 dåse
Tomatpuré
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder Mælk)
½ tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Bland tomatpuré, halvdelen af oregano, sukker, vand, salt og et nip peber i en lille skål.
Strø bordpladen og dine hænder med hvedemel, skær pizzadej ud i 10 stykker. Rul til runde kugler, og flad dem ud.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Fordel tomatsauce og halvdelen af revet cheddar/gouda i midten af hver pizzadej med 1 cm til kanten.
Fold kanterne ind, og luk dejen stramt sammen. Rul forsigtigt til runde kugler.
Overfør med lukningen nedad til en bageplade med bagepapir. Pensl med en smule olivenolie, og drys med resterende revet cheddar/gouda og oregano
Bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gyldne og gennembagte.
Imens, skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i både.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tynde stave.
Server pizzaboller, appelsin og gulerød med citrondressing i en lille skål.
TIP: Pizzabollerne kan fryses og genopvarmes, når de skal bruges.