Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på steakburgers med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores velsmagende burgers med perfekt stegt kød, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Vi serverer vores fantastiske cowboyburgers med ovnbagte kartofler og aioli!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Angus Striploin
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
2 g
Panamad
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Løg
300 g
Kartofler
1 stk
Tomat
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
62.5 g
Bacon, skiver
1 stk
Æg (trin 4)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en side af en bageplade med bagepapir [2 stk, 4P]. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne. Fordel bacon [1/2 pakke, 2P] i den anden side, når der er 12 min tilbage. Bag i 10-12 min, eller indtil gylden.
Krydr bøffer med Panamad [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. Overfør til en foliepakke, og lad hvile.
Skær tomat i tynde skiver. Skær løg i 2 cm skiver, og skil ringene ad.
Pisk æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] sammen i en dyb tallerken. Hæld olivenolie* i samme stegepande (skyl af først), så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Dyb løgringe i dej, og steg 1-2 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Varm boller i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 5 min tilbage. Skær bøffer i tynde skiver.
Smør boller med aioli. Fyld med bøffer, BBQ-sauce, tomat, bacon og løgringe. Server med kartofler og resterende løgringe, aioli og BBQ-sauce.