Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på steakburgers med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores velsmagende burgers med perfekt stegt kød, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Vi serverer vores fantastiske cowboyburgers med ovnbagte kartofler og aioli!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Angus Striploin
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
2 g
Panamad
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Løg
300 g
Kartofler
1 stk
Tomat
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
62.5 g
Bacon, skiver
1 stk
Æg (trin 4)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Tag bøffer ud af køleskabet. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en side af en bageplade med bagepapir. (TIP: Brug 2 bageplader til 4P.) Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne. Fordel baconskiver [1/2 pakke, 2P] på den anden side af bagepladen, når kartofler har 12 min tilbage. Bag i 10-12 min, eller indtil gyldne.
Krydr kød med Panamad og et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. Lad kødet hvile i en foliepakke et par minutter. Kødet bliver ved med at blive stegt lidt, mens det hviler.
Skær tomat i tynde skiver. Skær løg i 2 cm skiver, og skil dem ad til ringe.
Pisk æg* [1 st | 2 st], hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] sammen i en dyb tallerken. Vask stegepanden som du stegte kød i, opvarm den på middelhøj varme, og hæld olivenolie* i så hele bunden er dækket. Dyb løgringe i dejen, så de er dækkede. Steg løgringar indtil gyldne, 1-2 min på hver side, og overfør dem til en tallerken med køkkenrulle.
Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min, når kartofler har 5 min tilbage.
Del boller på midten og smør dem med aioli. Skær kød i tynde skiver. Byg burgers med kød, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Server med resterende løgringe og bagte kartofler. Top kartofler med resterende aioli og brug resterende BBQ-sauce som dip.