Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-sauce

Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-sauce

med sprøde løgringe og ovnstegt bacon

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på steakburgers med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores velsmagende burgers med perfekt stegt kød, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Vi serverer vores fantastiske cowboyburgers med ovnbagte kartofler og aioli!

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

2 g

Panamad

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Løg

300 g

Kartofler

1 stk

Tomat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

62.5 g

Bacon, skiver

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4423 kJ
Kalorier (kcal)1057 kcal
Fedt54.1 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat89.6 g
Sukker18.6 g
Protein54.8 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler og bacon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Tag bøffer ud af køleskabet. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en side af en bageplade med bagepapir. (TIP: Brug 2 bageplader til 4P.) Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne. Fordel baconskiver [1/2 pakke, 2P] på den anden side af bagepladen, når kartofler har 12 min tilbage. Bag i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Steg kød
2

Krydr kød med Panamad og et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. Lad kødet hvile i en foliepakke et par minutter. Kødet bliver ved med at blive stegt lidt, mens det hviler.

Forbered grøntsager
3

Skær tomat i tynde skiver. Skær løg i 2 cm skiver, og skil dem ad til ringe.

Steg løgringar
4

Pisk æg* [1 st | 2 st], hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] sammen i en dyb tallerken. Vask stegepanden som du stegte kød i, opvarm den på middelhøj varme, og hæld olivenolie* i så hele bunden er dækket. Dyb løgringe i dejen, så de er dækkede. Steg løgringar indtil gyldne, 1-2 min på hver side, og overfør dem til en tallerken med køkkenrulle.

Varm boller
5

Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min, når kartofler har 5 min tilbage.

Server
6

Del boller på midten og smør dem med aioli. Skær kød i tynde skiver. Byg burgers med kød, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Server med resterende løgringe og bagte kartofler. Top kartofler med resterende aioli og brug resterende BBQ-sauce som dip.