I aften laver vi en skøn sandwich som vi fylder med stegt kylling paneret med panko og chili, og en cremet ranchdressing med fraiche, mayonnaise og hvidløg. Vi serverer vores sandwich med sprøde, hjemmelavede fritter og og en frisk salat med spinat, æble og olivenolie.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
300 g
Kartofler
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
60 g
Spinat
½ stk
Hvidløgsfed
½ g
Chiliflager
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 4)
1 stk
Æg (trin 4)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag smør ud af køleskabet.
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål, og stil til side.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Bland æble og spinat i en stor skål. Tilsæt olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] lige inden servering, og vend sammen.
Lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P], og smør med smør [1 spsk | 2 spsk].
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Krydr kylling med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland Hello Sunrise, chiliflager [½ pakke, 2P] og panko i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].
Imens, varm pølsebrød i ovnen i 2-3 min.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kylling sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret fritter og salat på tallerkener.
Smør brød med ranchdressing, og fyld med kylling.
Server med resterende ranchdressing.