Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på steakburgers med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores velsmagende burgers med perfekt stegt kød, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Vi serverer vores fantastiske cowboyburgers med ovnbagte kartofler og aioli!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 g
Panamad
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
1 stk
Tomat
300 g
Kartofler
62.5 g
Bacon, skiver
300 g
Rumpsteak
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Løg
¼ tsk
Salt til kød
½ tsk
Salt til kartofler
1 stk
Æg til dej
2 spsk
Mel til dej
1 spsk
Vand til dej
¼ tsk
Salt til dej
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Panamad.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en side af en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Fordel bacon i den anden side, når der er 12 min tilbage, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og sprød.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Imens, skær tomat i tynde skiver.
Skær løg i 1 cm skiver, og skil ringene ad.
Pisk æg, hvedemel, vand og salt sammen i en dyb tallerken.
Hæld olivenolie i samme stegepande (tør af først), så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Dyb løgringe i dej, og steg 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Skær bøffer i tynde skiver.
Smør boller med en smule aioli.
Fyld med bøf, tomat, bacon og en smule BBQ-sauce og løgringe.
Server med kartofler og resterende løgringe, aioli og BBQ-sauce.