Amerikansk steakburger og BBQ-sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk steakburger og BBQ-sauce

Amerikansk steakburger og BBQ-sauce

med sprøde løgringe og ovnstegt bacon

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på steakburgers med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores velsmagende burgers med perfekt stegt kød, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Vi serverer vores fantastiske cowboyburgers med ovnbagte kartofler og aioli!

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 g

Panamad

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 stk

Tomat

300 g

Kartofler

62.5 g

Bacon, skiver

300 g

Rumpsteak

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ tsk

Salt til kartofler

1 stk

Æg til dej

2 spsk

Mel til dej

1 spsk

Vand til dej

¼ tsk

Salt til dej

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5877 kJ
Kalorier (kcal)1405 kcal
Fedt35.4 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat90.6 g
Sukker19.5 g
Protein51.8 g
Salt6.5 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler og bacon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Panamad.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en side af en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Fordel bacon i den anden side, når der er 12 min tilbage, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og sprød.

Steg bøffer
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær tomat i tynde skiver.

Skær løg i 1 cm skiver, og skil ringene ad.

Steg løgringe
4

Pisk æg, hvedemel, vand og salt sammen i en dyb tallerken.

Hæld olivenolie i samme stegepande (tør af først), så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Dyb løgringe i dej, og steg 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Varm boller
5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Smør boller med en smule aioli.

Fyld med bøf, tomat, bacon og en smule BBQ-sauce og løgringe.

Server med kartofler og resterende løgringe, aioli og BBQ-sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image