Den kulinariske rejse går til Amerika, og byder på en burger tacos med masser af skønne ingredienser. Den skønne burgersauce med mayonnaise og ketchup laver du selv på få minutter. Så vi fylder vores tacos med saftigt oksekød, sprød spidskål, syltet agurkesalat, frisk tomat og den cremede burgersauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Hakket oksekød
1 stk
Løg
½ stk
Agurk
12.5 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Tomat
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
150 g
Spidskål, skåret
¼ tsk
Sukker (trin 1)
1 spsk
Smør (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Ketchup (step 3)
1 spsk
Vand (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak agurk [1/2 stk, 2P] fint.
Bland agurk, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt i en lille skål, og stil til side.
Hak løg fint.
Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, hakket oksekød, Jorden Rundt og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i 5-6 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, hak tomat groft, og krydr med et nip salt.
Bland mayonnaise, ketchup [2 spsk I 4 spsk], vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med oksekød, spidskål, agurk og tomat.
Dryp med burgersauce.
Drys med sesamfrø.