Amerikanske fiskefingre-hotdogs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske fiskefingre-hotdogs

Amerikanske fiskefingre-hotdogs

med sprøde fritter og frisk rødkålssalat

Hotdogs elskes af de fleste store og små, og kan varieres rigtig meget. Aftenens spændende variant indeholder med pankopaneret fisk krydret med røget paprika, som vi steger gylden, og en fantastisk dip krydret med vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas favorit. Vi serverer vores hotdogs med sprøde fritter og en frisk rødkålssalat med gulerod.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Fisk
Æg
Sennep
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

2 g

Røget paprika

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 stk

Gulerod

75 g

Rødkål, skåret

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3924 kJ
Kalorier (kcal)938 kcal
Fedt41.6 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat94.4 g
Sukker13.3 g
Protein49.6 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav salat
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland fraiche, mayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk] og Mamas Favorit i en lille skål.

Bland gulerod, rødkål, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Paner fisk
3

Skær fisk i strimler (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], røget paprika [½ pakke, 2P] salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Kom panko i en tredje dyb tallerken. 

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisk sidder fast i panden. - Fisken er færdig, når kødet er mat i midten. 

Varm brød
5

Imens, lav et snit i pøslebrød.

Varm i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Fyld pølsebrød med fisk.

Dryp med halvdelen af dressing. 

Server med fritter, rødkålssalat og resterende dressing.