Hotdogs elskes af de fleste store og små, og kan varieres rigtig meget. Aftenens spændende variant indeholder med pankopaneret fisk krydret med røget paprika, som vi steger gylden, og en fantastisk dip krydret med vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas favorit. Vi serverer vores hotdogs med sprøde fritter og en frisk rødkålssalat med gulerod.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
2 g
Røget paprika
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 stk
Gulerod
75 g
Rødkål, skåret
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
300 g
Kartofler
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland fraiche, mayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk] og Mamas Favorit i en lille skål.
Bland gulerod, rødkål, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær fisk i strimler (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], røget paprika [½ pakke, 2P] salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisk sidder fast i panden. - Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, lav et snit i pøslebrød.
Varm i ovnen i 2-3 min.
Fyld pølsebrød med fisk.
Dryp med halvdelen af dressing.
Server med fritter, rødkålssalat og resterende dressing.