Ja, du læste ret, i aften forkæler vi jer med et væld af syndige ingredienser i en magisk blanding, perfekt til en doven fredagsaften. Vi fylder tortilla-'pizza pockets' med tomatsauce og majs, og steger dem derefter gyldne. Samtidigt laver vi sprøde oreganofritter og en spicy cajun-ranchdressing. Som kontrast til det tunge, bikser vi også en frisk æble- spinatsalat sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Tomatpuré
1 dåse
Majs
1 pose
Basilikum
½ stk
Rødløg
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
2 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Æble
500 g
Kartofler
½ g
Oregano, tørret
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 spsk
Ketchup (step 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 4)
¼ tsk
Sukker (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [½ pakke, 2P], salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland tomatpuré, hvidløg, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], ketchup [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.
Bland mayonnaise, fraiche, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber i en anden lille skål.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Kom æble og spinat i en stor skål, og stil til side.
Hak basilikum fint.
Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.
Hæld væde fra majs.
Bland rødløg, basilikum, majs og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Fordel tomatsauce på tortillabrød (lad 1 cm kant være fri).
Top med majsblanding og revet ost på den ene halvdel af tortillabrød, og fold den anden halvdel over.
Opvarm en stor stegepande på middel varme.
Steg pizza pockets i 3-4 min på den ene side, eller indtil gyldne. Vend forsigtigt, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gyldne og osten er smeltet.
Del på midten.
Vend salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i skålen med spinat og æble lige inden servering.
TIP: Brug to paletter til at vende pizza pockets.
Anret fritter, pizza pockets og salat på tallerkener.
Server med cajun-ranchdressing.