Argentina kan virkelig noget med røde bøffer og aromatiske urtesaucer. Her skæres den møre steak i tynde strimler og toppes med syrlig persille-koriander-chimichurri. Server med hvidløgsris, cremede stegte majs, avocadosalsa og tortillachips og nyd dette festmåltid både på en hverdagsaften eller med gæster til en fiesta.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Lime
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
½ stk
Rødløg
1 pose
Koriander
1 stk
Avocado
125 g
Cherrytomater
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
300 g
Rumpsteak
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Basmatiris
1 dåse
Majs
5 g
Tex-Mex
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Smør til stegning
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til chimichurri
2 spsk
Olie til chimichurri
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til dressing
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Tex-Mex.
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør i en gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak rødløg, persille og koriander fint.
Halver lime.
Bland rødløg, persille, koriander, salt, olivenolie og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Skær cherrytomater i kvarte.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.
Bland cherrytomater, avocado, salt og olivenolie i en mellemstor skål.
Hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en mellemstor skål, og bland med mayonnaise, salt og et nip peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
Skær bøffer i tynde skiver.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Anret ris, bøffer, majs, tortillachips og avocadosalat i dybe tallerkener.
Top majs med smuldret salatost.
Top bøffer med chimichurri.