Argentinsk inspireret steak bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Argentinsk inspireret steak bowl

Argentinsk inspireret steak bowl

med frisk chimichurri og majssalat

Argentina kan virkelig noget med røde bøffer og aromatiske urtesaucer. Her skæres den møre steak i tynde strimler og toppes med syrlig persille-koriander-chimichurri. Server med hvidløgsris, cremede stegte majs, avocadosalsa og tortillachips og nyd dette festmåltid både på en hverdagsaften eller med gæster til en fiesta.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Lime

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

½ stk

Rødløg

1 pose

Koriander

1 stk

Avocado

125 g

Cherrytomater

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Rumpsteak

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

1 dåse

Majs

5 g

Tex-Mex

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Smør til stegning

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til chimichurri

2 spsk

Olie til chimichurri

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7382 kJ
Kalorier (kcal)1764 kcal
Fedt69.8 g
Mættet fedt15.9 g
Kulhydrat103.5 g
Sukker13.1 g
Protein46.6 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Tex-Mex.

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i en gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav chimichurri
2

Imens, hak rødløg, persille og koriander fint.

Halver lime.

Bland rødløg, persille, koriander, salt, olivenolie og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Lav salat
3

Skær cherrytomater i kvarte.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.

Bland cherrytomater, avocado, salt og olivenolie i en mellemstor skål.

Tilbered majs
4

Hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en mellemstor skål, og bland med mayonnaise, salt og et nip peber.

Steg bøffer
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Skær bøffer i tynde skiver.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

Server
6

Anret ris, bøffer, majs, tortillachips og avocadosalat i dybe tallerkener.

Top majs med smuldret salatost.

Top bøffer med chimichurri.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image