Argentina kan virkelig noget med røde bøffer og aromatiske urtesaucer. Her skæres den møre steak i tynde strimler og toppes med syrlig persille-koriander-chimichurri. Server med hvidløgsris, cremede stegte majs, avocadosalsa og tortillachips og nyd dette festmåltid både på en hverdagsaften eller med gæster til en fiesta.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Tex-Mex
300 g
Rumpsteak
150 g
Basmatiris
1 pose
Koriander
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Rødløg
1 dåse
Majs
1 stk
Avocado
125 g
Cherrytomater
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
½ stk
Lime
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
¾ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Smør (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Tex-Mex.
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak løg [1/2 stk, 2P], persille og koriander fint.
Halver lime [1/2 stk, 2P].
Bland løg, urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Skær cherrytomater i kvarte.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.
Bland cherrytomater, avocado, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål.
Hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en mellemstor skål, og bland med mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Anret ris, majs, tortillachips og avocadosalat i dybe tallerkener.
Skær bøffer i tynde skiver, og placer ovenpå ris.
Top majs med salatost og bøffer med chimichurri.