Argentinsk inspireret steak bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Argentinsk inspireret steak bowl

Argentinsk inspireret steak bowl

med frisk chimichurri og majssalat

Argentina kan virkelig noget med røde bøffer og aromatiske urtesaucer. Her skæres den møre steak i tynde strimler og toppes med syrlig persille-koriander-chimichurri. Server med hvidløgsris, cremede stegte majs, avocadosalsa og tortillachips og nyd dette festmåltid både på en hverdagsaften eller med gæster til en fiesta.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Tex-Mex

300 g

Rumpsteak

150 g

Basmatiris

1 pose

Koriander

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Rødløg

1 dåse

Majs

1 stk

Avocado

125 g

Cherrytomater

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

½ stk

Lime

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¾ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7346 kJ
Kalorier (kcal)1756 kcal
Fedt69.4 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat101.5 g
Sukker12.8 g
Protein46.5 g
Salt6.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Tex-Mex.

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middel varme. 

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav chimichurri
2

Imens, hak løg [1/2 stk, 2P], persille og koriander fint.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Bland løg, urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Lav salat
3

Skær cherrytomater i kvarte.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.

Bland cherrytomater, avocado, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål.

Tilbered majs
4

Hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en mellemstor skål, og bland med mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Steg bøffer
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

Server
6

Anret ris, majs, tortillachips og avocadosalat i dybe tallerkener.

Skær bøffer i tynde skiver, og placer ovenpå ris.

Top majs med salatost og bøffer med chimichurri.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image