Aromatisk chorizo-orzotto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Aromatisk chorizo-orzotto

Aromatisk chorizo-orzotto

med stegte cherrytomater og sprøde sukkerærter

Har du aldrig hørt om orzotto? Det er en italiensk ret, der minder om risotto. Forskellen er, at i orzotto bruges orzo - en pasta, der ligner ris, men smager som pasta. Vores aromatiske chorizo-orzotto er lavet med orzo kogt med chorizo, ost, cherrytomater og hvidløg. Vi topper med basilikum, ost og sukkerærter og maden er klar!

Tags:
Børnevenlig
Nem
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

125 g

Cherrytomater

1 dåse

Tomatpuré

180 g

Orzo

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

75 g

Sukkerærter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)636 kcal
Energi (kJ)2662 kJ
Fedt22.4 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat80 g
Sukker14.2 g
Protein31.2 g
Salt2.9 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg fint. 

Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på midten. 

Skær chorizo i 1 cm halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum groft.

Steg løg og chorizo
2

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middel varme.

Steg løg, chorizo, Hvide Løjer & Urter og hvidløg i 1-2 min, eller indtil løgene er bløde.

Steg cherrytomater
3

Tilsæt cherrytomater, og steg videre i 3-4 min, eller indtil næsten møre.

Tilsæt tomatpuré, og rør rundt.

Tilsæt orzo
4

Tilsæt pasta, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og steg i yderligere 1 min.

Tilsæt vand [4 dl | 8 dl], og bring i kog.

Sænk til lav varme, og kog under låg i 8-10 min, eller indtil ‘al dente'. 

Tilsæt ost og sukkerærter
5

Tilsæt finrevet ost og sukkerærter (gem lidt til anretning).

Server
6

Anret chorizo-orzotto i dybe tallerkener.

Top med basilikum og resterende finrevet ost og sukkerærter.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image