Cremet østershatte-spaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet østershatte-spaghetti

Cremet østershatte-spaghetti

med valnøddecrumble og spinat

Østershatte er en rigtig dejlig svamp fyldt af smag. I aften steger vi den og blander den derefter med spaghetti i en cremet sauce med fløde, hvidløg, ost, spinat, hvidløg og røget paprika. Vi topper vores pasta med en sprød valnøddecrumble med panko.

Tags:
Stærk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rød chili

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Røget paprika

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

200 g

Østershatte

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til pangratatto

¼ tsk

Salt til pangrattato

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til svampe

½ spsk

Olie til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3825 kJ
Kalorier (kcal)914 kcal
Fedt48.2 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat88 g
Sukker12.7 g
Protein28.3 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6