Østershatte er en rigtig dejlig svamp fyldt af smag. I aften steger vi den og blander den derefter med spaghetti i en cremet sauce med fløde, hvidløg, ost, spinat, hvidløg og røget paprika. Vi topper vores pasta med en sprød valnøddecrumble med panko.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Rød chili
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Røget paprika
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
200 g
Østershatte
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
2 spsk
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til pangratatto
¼ tsk
Salt til pangrattato
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til svampe
½ spsk
Olie til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak valnødder groft.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg panko og valnødder i 3-4 min, indtil gyldne og sprøde.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.
Hak rødløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv svampe i 2 cm strimler.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet. Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg, hvidløg og chiliflager i 1-2 min, eller indtil bløde.
Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde, pastavand, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og røget paprika, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, svampe, finrevet ost, spinat og et nip peber, og vend sammen.
Anret østershatte-spaghetti i dybe tallerkener.
Top med valnøddecrumble.