topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Asian chicken bowl

med ingefærkogte basmatiris og sesammayo

Giv kylling, grøntsager og ris en masse smag og kærlighed med ingefær, stir-fry sauce og lækker sesamdressing. En ukompliceret og alt andet end prætentiøs opskrift, men som uden tvivl, er lækker nok at servere på restaurant. Følg den nemme trin-for-trin guide, og sammensæt en middag, du garanteret vil lave igen.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

1 stk

Pak choi

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Ingefær

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3233 kJ
Kalorier (kcal)773 kcal
Fedt28.3 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat81.9 g
Sukker18.4 g
Protein45.5 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Skræl ingefær, og riv fint.

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middel varme.

Svits ingefær i 1-2 min.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 10 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 4-5 min.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil møre, og krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

5

Tilsæt kylling, asiatisk woksauce og vand til panden, når grøntsagerne er færdige, og varm op.

Smag til med salt og peber.

6

Anret ingefærris, kylling og grøntsager i dybe tallerkener.

Dryp med sesammayonnaise.

Drys med forårsløg.