Asiatisk kuller 'en papillotte'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kuller 'en papillotte'

Asiatisk kuller 'en papillotte'

med kokos-citrongræsris og gulerodssalat

At tilberede noget "en papilotte" betyder, at man pakker det ind i en tæt pakke, så al saft og kraft bevares. I aften laver vi kuller en papillotte ved at toppe kuller med en sauce med chili, hvidløg, lime, hvidløg og sojasauce, pakke den ind i bagepapir og bage den til perfektion. Vi serverer vores kuller med aromatiske kokos-citrongræsris og en frisk salat med gulerod og agurk. Og så topper vi herlighederne med frisk mynte og koriander.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

1 stk

Citrongræs

10 g

Ingefærpasta

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Vand til sauce

2 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2688 kJ
Kalorier (kcal)643 kcal
Fedt20.6 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat78 g
Sukker11.6 g
Protein37.3 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bank citrongræs med en kagerulle.

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg citrongræs og kokosmel i 1-2 min, eller indtil brunet og velduftende.Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.Fjern citrongræs.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav sauce
2

Imens, halver lime.

Pres eller hak hvidløg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Bland chili, limesaft, hvidløg, ingefærpasta, vand, sukker, sojasauce og olivenolie i en lille skål.

TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav papillotte
3

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og top med sojasauceblanding. Fold bagepapir over fisken, og luk enderne sammen til en pakke.

Bag fisk
4

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav salat
5

Imens, skær agurk i skiver.

Hak mynte og koriander fint.

Bland gulerod, agurk og salt i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Anret ris, salat og fisk på tallerkener.

Top fisk med sauce fra det ildfaste fad.

Drys med mynte og koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image