At tilberede noget "en papilotte" betyder, at man pakker det ind i en tæt pakke, så al saft og kraft bevares. I aften laver vi kuller en papillotte ved at toppe kuller med en sauce med chili, hvidløg, lime, hvidløg og sojasauce, pakke den ind i bagepapir og bage den til perfektion. Vi serverer vores kuller med aromatiske kokos-citrongræsris og en frisk salat med gulerod og agurk. Og så topper vi herlighederne med frisk mynte og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
1 stk
Citrongræs
10 g
Ingefærpasta
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ stk
Rød chili
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 spsk
Smør til stegning
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Vand til sauce
2 tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Olie til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til grøntsager
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bank citrongræs med en kagerulle.
Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.
Steg citrongræs og kokosmel i 1-2 min, eller indtil brunet og velduftende.Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.Fjern citrongræs.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, halver lime.
Pres eller hak hvidløg fint.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Bland chili, limesaft, hvidløg, ingefærpasta, vand, sukker, sojasauce og olivenolie i en lille skål.
TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og top med sojasauceblanding. Fold bagepapir over fisken, og luk enderne sammen til en pakke.
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skær agurk i skiver.
Hak mynte og koriander fint.
Bland gulerod, agurk og salt i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.
Anret ris, salat og fisk på tallerkener.
Top fisk med sauce fra det ildfaste fad.
Drys med mynte og koriander.