Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smage. I aften laver vi vidunderlige tacos med plantefars stegt med gulerod, sød chilisauce, sojasauce og ingefær, kålsalat med agurk og asiatisk mayonnaise, syltede rødløg og sprøde peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Lime
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
1 stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
180 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
150 g
Spidskål, skåret
½ stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
40 g
Sød chilisauce
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær lime i både.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland rødløg, salt, sukker og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Skær agurk i 1 cm tern.
Bland agurk, spidskål, asiatisk mayonnaise og salt i en skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars og gulerod med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, vand og et nip salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Imens, hak peanuts groft.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min..
Fyld tortillabrød med kålsalat og plantefars.
Top med rødløg og peanuts.