Vores asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok bringer den autentiske smag af Asien til dit køkken. Perfekt, når du har lyst til noget eksotisk og lækkert.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder Gluten, Hvede)
200 g
Champignon
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Gemt nudelvand
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hak svampe groft.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe og gulerod i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt hakket svine-/kalvekød til stegepanden, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Tilsæt tomatpuré og hvidløg til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt nudelvand, sojasauce, asiatisk woksauce og salt, og rør rundt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.
Snit forårsløg fint.
Anret svine-/kalvekødswok i dybe tallerkener.
Top med forårsløg.