Asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok

Asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok

med udonnudler og stegte svampe

Vores asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok bringer den autentiske smag af Asien til dit køkken. Perfekt, når du har lyst til noget eksotisk og lækkert.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Champignon

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Gemt nudelvand

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2821 kJ
Kalorier (kcal)674 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat78.9 g
Sukker19.3 g
Protein40.1 g
Salt4.7 g

Fremgangsmåde

Steg svampe og gulerod
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak svampe groft.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe og gulerod i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt hakket kød
2

Tilsæt hakket svine-/kalvekød til stegepanden, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Kog nudler
3

Imens, kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Lav wok
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Tilsæt tomatpuré og hvidløg til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt nudelvand, sojasauce, asiatisk woksauce og salt, og rør rundt.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen. 

Snit forårsløg fint. 

Server
6

Anret svine-/kalvekødswok i dybe tallerkener. 

Top med forårsløg.