Hurtig asiatisk plantefarsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig asiatisk plantefarsbowl

Hurtig asiatisk plantefarsbowl

med ponzu-kålsalat og asiastisk mayonnaise

I aften frister vi med en hurtigt tilberedt vegetarbowl med asiatiske smager. Vi steger plantefars med sød chilisauce, sojasauce og ingefær. Derefter bygger vi vores bowl med luftige ris, plantefars, ponzu-kålsalat med gulerod og agurk, og så topper vi med ristede løg, peanuts og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Mælkefri
Lynhurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja
Sesam
Sulfitter
Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

180 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3502 kJ
Kalorier (kcal)837 kcal
Fedt39.2 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat89.8 g
Sukker21.5 g
Protein27.2 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Steg plantefars
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Imens, skær agurk i halve skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Lav ponzu-kålsalat
3

Bland rødkål, gulerod, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce og vand til stegepanden med plantefars, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med plantefars og ponzu-kålsalat.

Drys plantefars med ristede løg og peanuts.

Server med asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image