I aften frister vi med en hurtigt tilberedt vegetarbowl med asiatiske smager. Vi steger plantefars med sød chilisauce, sojasauce og ingefær. Derefter bygger vi vores bowl med luftige ris, plantefars, ponzu-kålsalat med gulerod og agurk, og så topper vi med ristede løg, peanuts og asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Jasminris
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
1 stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
180 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
40 g
Sød chilisauce
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Vand til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Imens, skær agurk i halve skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland rødkål, gulerod, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce og vand til stegepanden med plantefars, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med plantefars og ponzu-kålsalat.
Drys plantefars med ristede løg og peanuts.
Server med asiatisk mayonnaise.