I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Forårsløg
2 stk
Gulerod
1 stk
Ingefær
150 g
Spidskål, skåret
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Rødkål, skåret
150 g
Vilde basmatiris
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)
20 g
Sriracha
1 stk
Agurk
12.5 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
2 stk
Æg (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 5)