topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asian veggie patties

Asian veggie patties

with wild rice salad and sesame mayo

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Sesam
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

150 g

Spidskål, skåret

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Rødkål, skåret

150 g

Vilde basmatiris

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

20 g

Sriracha

1 stk

Agurk

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2723 kJ
Kalorier (kcal)651 kcal
Fedt20.5 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat93.8 g
Sukker19.3 g
Protein20.4 g
Salt6.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1
Kog nudler
2
Forbered kål
3
Bland fars
4
Steg grøntsagsfrikadeller
5
Server
6