Asiatisk inspireret plantefars-tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk inspireret plantefars-tacos

Asiatisk inspireret plantefars-tacos

med syltede rødløg og saltede peanuts

Tacos er altid et hit blandt sultne familiemedlemmer og gæster! Hvis du er træt af den klassiske version med hakket kød og Tex-Mex-krydderier, så prøv denne grønne version. Her gyldensteges plantefars og krydres med Ginger Ninja, sød chilisauce, sojasauce og ingefær. De lune tortillabrød serveres med kålrabisalat, syltede rødløg og sprøde, hakkede peanuts.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Soja
Æg
Sennep
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Glaskål, hvid

150 g

Spidskål, skåret

½ stk

Lime

2 stk

Gulerod

½ stk

Rødløg

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

40 g

Sød chilisauce

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3690 kJ
Kalorier (kcal)882 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat96.2 g
Sukker27 g
Protein30.3 g
Salt7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Skær rødløg i tynde skiver [1/2 stk, 2P], og bland med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stork skvæt limesaft i en lille skål.

Bland salat
2

Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm stykker.

Bland glaskål, spidskål, asiatisk mayonnaise og salt [1/4 spsk | 1/2 spsk] i en stor skål.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars og gulerod med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, et nip salt og vand [1 spsk | 2 spsk], og steg i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Hak peanuts
4

Imens, hak peanuts groft.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fordel salat i tortillabrød.

Top med plantefars og rødløg.

Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image