topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk inspireret wok

Asiatisk inspireret wok

med svinekød, pak choi & grøntsagsris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce. Serveres med grøntsagsris med pak choi og gulerod, og pyntes med peanuts og citronbåde.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

300 g

Svinekamfilet

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

20 g

Peanuts

1 pose

Koriander

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)386 kcal
Energi (kJ)1616 kJ
Fedt19.7 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat22.92 g
Sukker17.2 g
Protein33.43 g
Salt3.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Hak pak choi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pak choi og gulerod i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

Steg svinekød
4

Steg svinekød i 3-4 min i samme stegepande. Tilsæt asiatisk woksauce, og vend indtil gennemvarmet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland grøntsagsris
5

Vend pak choi og gulerod i gryden med færdigkogt hvidløgsris. Hak peanuts og koriander fint.

Server
6

Anret grøntsagsris og svinekød på tallerkener. Top med woksauce fra panden, peanuts og koriander. Server med limebåde.