Asiatisk kuller 'en papillotte'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kuller 'en papillotte'

Asiatisk kuller 'en papillotte'

med kokos-citrongræsris og gulerodssalat

At tilberede noget "en papilotte" betyder, at man pakker det ind i en tæt pakke, så al saft og kraft bevares. I aften laver vi kuller en papillotte ved at toppe kuller med en sauce med chili, hvidløg, lime, hvidløg og sojasauce, pakke den ind i bagepapir og bage den til perfektion. Vi serverer vores kuller med aromatiske kokos-citrongræsris og en frisk salat med gulerod og agurk. Og så topper vi herlighederne med frisk mynte og koriander.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Lime

½ stk

Rød chili

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

1 stk

Citrongræs

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod, Julienne

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 2)

2 tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2684 kJ
Kalorier (kcal)641 kcal
Fedt20.5 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat74.2 g
Sukker11.5 g
Protein37.2 g
Salt4.8 g

Redskaber

Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bank citrongræs med en kagerulle.

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg citrongræs og kokosmel i 1-2 min, eller indtil brunet og velduftende. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. Fjern citrongræs.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav sauce
2

Imens, halver lime.

Pres eller hak hvidløg fint.

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Bland chili, limesaft [2 spsk | 4 spsk], hvidløg, ingefærpasta, vand [1 spsk | 2 spsk], sukker [2 tsk | 4 tsk], sojasauce og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav papillotte
3

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og top med sojasauceblanding. Fold bagepapir over fisken, og luk enderne sammen til en pakke.

Bag fisk
4

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav salat
5

Imens, skær agurk i skiver.

Hak mynte og koriander fint. 

Bland gulerod, agurk og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Anret ris, salat og fisk på tallerkener. 

Top fisk med sauce fra det ildfaste fad. 

Drys med mynte og koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image