topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kyllingesalat

Asiatisk kyllingesalat

med koriander & lime

Tilfredsstil din sult med denne latterligt gode, enkle og hurtigt tilberedte opskrift på kylling i lækker peanutbuttersauce, der får tænderne til at løbe i vand. Server sammen med en frisk og sprød råkostsalat smagt til med samme gode sataysauce. Giv retten yderligere karakter gennem at toppe med opfriskende koriander, syrlig lime, brændende chili, og crunchy peanuts.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

100 g

Sataysauce

(Indeholder Soja, Jordnødder, Fisk, Gluten)

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Rød chili

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Lime

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)175 kcal
Energi (kJ)733 kJ
Fedt1.62 g
Mættet fedt0.4 g
Kulhydrat4.26 g
Sukker0.7 g
Protein34.99 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær lime i både. Hak agurk groft. Riv gulerod (uskrællet). Snit chili fint. Hak koriander groft. Hak peanuts groft.

Bland sojadressing
2

Bland sataysauce, sojasauce og et skvæt limesaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Steg kylling
3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min.

Lav salat
4

Vend kålblanding, gulerod, agurk og 1/2 koriander med 1/2 sojadressing i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

Tilsæt sojadressing
5

Tag panden af varmen. Tilsæt resterende sojadressing. Vend sammen med kylling. Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret salat og kylling i dybe tallerkener. Top med chili, peanuts og resterende koriander. Server med resterende limebåde.