Tilfredsstil din sult med denne latterligt gode, enkle og hurtigt tilberedte opskrift på kylling i lækker peanutbuttersauce, der får tænderne til at løbe i vand. Server sammen med en frisk og sprød råkostsalat smagt til med samme gode sataysauce. Giv retten yderligere karakter gennem at toppe med opfriskende koriander, syrlig lime, brændende chili, og crunchy peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
1 stk
Gulerod
stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
100 g
Sataysauce
(Indeholder Soja, Jordnødder, Fisk, Gluten)
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Rød chili
20 g
Peanuts
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Lime
Skær lime i både. Hak agurk groft. Riv gulerod (uskrællet). Snit chili fint. Hak koriander groft. Hak peanuts groft.
Bland sataysauce, sojasauce og et skvæt limesaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.
Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min.
Vend kålblanding, gulerod, agurk og 1/2 koriander med 1/2 sojadressing i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.
Tag panden af varmen. Tilsæt resterende sojadressing. Vend sammen med kylling. Skær kylling i skiver.
Anret salat og kylling i dybe tallerkener. Top med chili, peanuts og resterende koriander. Server med resterende limebåde.