topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk nudelsalat

Asiatisk nudelsalat

med glaseret portobello og friske urter

I aften serverer vi en smuk og sprød nudelsalat med gulerod, radiser, pak choi og crunchy peanuts. Salaten får spændende smag af honning- og ingefærdressing, ponzudressing, mynte og koriander. Skønt tilbehør er portobello, som steges med asiatisk woksauce. Kigger forårssolen frem, er denne ret også perfekt at tage med på picnic!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Sesam
Soja
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Portobello

1 stk

Gulerod

½ stk

Pak choi

1 stk

Forårsløg

1 pose

Mynte & koriander

40 g

Peanuts

75 g

Radiser

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)454 kcal
Energi (kJ)1899 kJ
Fedt9.85 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat75.88 g
Sukker19.5 g
Protein13.84 g
Salt2.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg svampe
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær svampe i skiver. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 6-7 min, eller indtil gyldne. Krydr med et nip salt* og peber*.

Forbered råvarer
2

Skær gulerod (uskrællet) i ½ cm tykke stave. Snit radiser i fint. Skær pak choi [½ stk, 2P ] i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft. Hak mynte groft. Hak koriander groft.

Kog nudler
3

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*. TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Tilsæt asiatisk woksauce
4

Tag panden af varmen, tilsæt asiatisk woksauce [½ pakke, 2P], og vend sammen.

Bland salat
5

Bland nudler, honning-ingefærdressing, ponzudressing og et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt gulerod, radiser, pak choi, forårsløg, peanuts, rødkål, mynte (gem lidt til anretning) og koriander (gem lidt til anretning), og vend sammen. TIP: Server urterne ved siden af, hvis ikke alle kan lide smagen.

Server
6

Anret nudelsalat i dybe tallerkener. Top med svampe. Drys med resterende mynte og koriander.