I aften serverer vi en smuk og sprød nudelsalat med gulerod, radiser, pak choi og crunchy peanuts. Salaten får spændende smag af honning- og ingefærdressing, ponzudressing, mynte og koriander. Skønt tilbehør er portobello, som steges med asiatisk woksauce. Kigger forårssolen frem, er denne ret også perfekt at tage med på picnic!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Portobello
1 stk
Gulerod
½ stk
Pak choi
1 stk
Forårsløg
1 pose
Mynte & koriander
40 g
Peanuts
75 g
Radiser
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
50 g
Honning-ingefærdressing
(Indeholder Sennep)
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
75 g
Rødkål, skåret
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær svampe i skiver. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 6-7 min, eller indtil gyldne. Krydr med et nip salt* og peber*.
Skær gulerod (uskrællet) i ½ cm tykke stave. Snit radiser i fint. Skær pak choi [½ stk, 2P ] i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft. Hak mynte groft. Hak koriander groft.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*. TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Tag panden af varmen, tilsæt asiatisk woksauce [½ pakke, 2P], og vend sammen.
Bland nudler, honning-ingefærdressing, ponzudressing og et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt gulerod, radiser, pak choi, forårsløg, peanuts, rødkål, mynte (gem lidt til anretning) og koriander (gem lidt til anretning), og vend sammen. TIP: Server urterne ved siden af, hvis ikke alle kan lide smagen.
Anret nudelsalat i dybe tallerkener. Top med svampe. Drys med resterende mynte og koriander.