topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk pulled bean bowl

Asiatisk pulled bean bowl

med hvidløgsris og syltet rødløg (OBS! Æg medfølger ikke)

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Pulled bean bowl med vidunderlig hvidløgsris med ingefær danner bunden. Vi supplerer med lækker hjemmesyltede rødløg og en cremet asiatisk mayo.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Byg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Agurk

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Lime

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

12.5 ml

Hvidvinseddike

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 1)

3 spsk

Vand (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

2 stk

Æg (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3767 kJ
Kalorier (kcal)900 kcal
Fedt39.1 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat91.7 g
Sukker20.2 g
Protein42.7 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Riv ingefær og hvidløg fint. Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Sylt rødløg
3

Bland rødløg, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], vand* [3 spsk | 6 spsk] og et nip sukker* og salt* i en lille skål.

Steg bønner
4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans og resterende rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt asiatisk woksauce, et skvæt limesaft og et stort nip peber*, og lad simre i 1 min. Overfør til en skål, og dæk til med et låg.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. Krydr med et nip salt* og peber*. Hæld væde fra rødløg.

Server
6

Anret hvidløgsris, pulled beans, agurk, gulerod og rødløg i dybe tallerkener. Dryp med asiatisk mayonnaise. Top med spejlæg. Server med limebåde.