Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Pulled bean bowl med vidunderlig hvidløgsris med ingefær danner bunden. Så bygger vi vores bowl med pulled beans, frisk agurk og gulerod, hjemmesyltede rødløg og en cremet asiatisk mayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Ingefær
1 stk
Agurk
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
½ stk
Lime
1 stk
Rødløg
12.5 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Gulerod
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Smør (trin 1)
1 spsk
Vand (trin 3)
½ tsk
Sukker (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
2 stk
Æg (trin 5)
Riv ingefær [½ stk, 2P] og hvidløg fint.
Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min, eller indtil velduftende. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Skær agurk i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 tsk I 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip og salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt asiatisk woksauce og et skvæt limesaft, og lad simre i 1 min.
Overfør til en skål med låg.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Spejl æg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Krydr med et nip salt og peber.
Anret hvidløgsris, pulled beans, agurk, gulerod og rødløg i dybe tallerkener.
Dryp med asiatisk mayonnaise.
Top med spejlæg.
Server med limebåde.