topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk pulled pork

Asiatisk pulled pork

med grøntsagssalat og saltede peanuts

I aften går den kulinariske rejse til Asien, og vi frister med pulled pork, der har fået lov til at simre med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi serverer vores asiatiske pulled pork med luftige ris, en frisk salat med tomat og gulerod, asiatisk mayo, saltede peanuts, og frisk mynte og koriander.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Jordnødder
Sesam
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

300 g

Pulled pork

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

1 stk

Tomat

60 g

Blandet salat

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 pose

Mynte & koriander

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3467 kJ
Kalorier (kcal)829 kcal
Fedt43.3 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat71.1 g
Sukker7.8 g
Protein37.9 g
Salt4.6 g

Redskaber

Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Lav pulled pork
2

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) og Ginger Ninja i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk svinekød i strimler med to gafler.

Lav grøntsagssalat
3

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Skyl salat.

Hak tomat groft.

Bland salat, tomat, gulerod, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Server
4

Anret ris, grøntsagssalat og pulled pork på tallerkener.

Drys med mynte, koriander og peanuts

Top med asiatisk mayonnaise.