I aften går den kulinariske rejse til Asien, og vi frister med pulled pork, der har fået lov til at simre med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi serverer vores asiatiske pulled pork med luftige ris, en frisk salat med tomat og gulerod, asiatisk mayo, saltede peanuts, og frisk mynte og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
300 g
Pulled pork
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
1 stk
Tomat
60 g
Blandet salat
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 pose
Mynte & koriander
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) og Ginger Ninja i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk svinekød i strimler med to gafler.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Skyl salat.
Hak tomat groft.
Bland salat, tomat, gulerod, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Anret ris, grøntsagssalat og pulled pork på tallerkener.
Drys med mynte, koriander og peanuts
Top med asiatisk mayonnaise.