Asiatisk svine-og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svine-og kalvekød

Asiatisk svine-og kalvekød

med satayvendte nudler og frisk koriander

I aften blander vi fuldkornsnudler i en dejlig sauce med ingefærkrydret kød, peberfrugt, rødløg og sataysauce. Vi topper med ristede løg, koriander og chili, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Jordnødder
Soja
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Koriander

1 g

Chiliflager

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)756 kcal
Energi (kJ)3164 kJ
Fedt31 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat77 g
Sukker18.2 g
Protein38.2 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg kød
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet, og overfør til en skål. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 1 cm tern. 

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt forårsløg, hvidløg og halvdelen af chiliflager, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. 

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Tilsæt nudler
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt sataysauce, svine-/kalvekød, salt [1/2 tsk I 1 tsk], nudler og nudelvand, og vend sammen.

Hak koriander groft.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med ristede løg [1/2 pakke, 2P], koriander og resterende chiliflager.