Denne ret med svinekød, der er glaseret i en guddommelig aromatiseret marinade, har alt, hvad dine sanser drømmer om: syrlig lime, salt soja og skarp ingefær, der sammen med et nip sukker får det bedste ud af det møre kød. I selskab med aromatisk hvidløgsris og knasende peanuts er det umuligt at mislykkes, og vi lover, at både små og store vil bede om mere!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
2 stk
Gulerod
50 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Jasminris
200 g
Spidskål
1 stk
Forårsløg
20 g
Peanuts
300 g
Svinekamfilet
10 g
Sesamfrø
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
1 stk
Lime
1.33 spsk
Smør
¼ tsk
Salt
4.5 tsk
Sukker
3.5 dl
Vand
Pres eller hak hvidløg. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris i 15-20 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skræl og riv ingefær fint. Skær lime i både. Bland resterende hvidløg, ingefær, soja, sukker*, sesamfrø og limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, pers.] i en skål.
Snit spidskål fint. Riv gulerod. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft.
Skær svinekød i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt marinade. Steg under omrøring i 2 min.
Tilsæt spidskål og gulerod. Steg under omrøring i 2-4 min.
Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Top med forårsløg, koriander og peanuts. Server med limebåde.