I aften holder vi asiatisk fest, og vi lokker med en yderst delikat og innovativ sammensætning. Vi steger svinekød, gulerod og rødløg i en fantastisk sauce med sojasauce, kokosmælk og vores egen asiatiske krydderiblanding som vi kalder Ga-Laksa. Så rører vi nudlerne i, og serverer herlighederne med frisk koriander, chili-hvidløgsolie og peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
8 g
Ga-Laksa
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Peberfrugt
250 ml
Kokosmælk
1 g
Chiliflager
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
1 pose
Koriander
1 stk
Gulerod
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 dl
Vand (trin 5)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.
Bland hvidløg, chiliflager, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød, gulerod, rødløg, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i 2-3 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt peberfrugt og Ga-Laksa, og steg videre i 30 sek.
Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.
Tilsæt nudler lige inden servering, og smag til med salt og peber.
Anret svinekød og nudler i dybe tallerkener.
Top med koriander.
Dryp med chili-hvidløgsolie.
Drys med peanuts.