topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med jasminris og sød chilisauce

Denne ret med svinekød, der er glaseret i en guddommelig aromatiseret marinade, har alt, hvad dine sanser drømmer om: syrlig lime, salt soja og skarp ingefær, der sammen med et nip sukker får det bedste ud af det møre kød. I selskab med aromatisk hvidløgsris og knasende peanuts er det umuligt at mislykkes, og vi lover, at både små og store vil bede om mere!

Tags:
Børnevenlig
Let at lave
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

300 g

Svinekamfilet

150 g

Spidskål, skåret

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)802 kcal
Energi (kJ)3354 kJ
Fedt33.27 g
Mættet fedt12.2 g
Kulhydrat89.89 g
Sukker21.3 g
Protein40.2 g
Salt6.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland marinade
2

Skræl ingefær, og riv fint. Skær lime i både. Bland ingefær, sojasauce, sukker* [1/2 tsk | 1 tsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk], halvdelen af sød chilisauce og resterende hvidløg i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på høj varme. Steg svinekød i 1 min, og sænk til middelhøj varme. Tilsæt marinade, og steg under omrøring i 2-3 min.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt spidskål og gulerod, og steg under omrøring i 1-2 min.

Server
6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med resterende sød chilisauce. Top med forårsløg og peanuts. Server med resterende limebåde.