Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce og lime. Vi serverer vores skønne svinekødswok med farverig grøntsagsris med pak choi og gulerod, cremet sort sesammajo, koriander og limebåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
2 stk
Gulerod
150 g
Basmatiris
1 stk
Pak choi
1 stk
Lime
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 pose
Koriander
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!
Skær pak choi i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.
Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pak choi og gulerod i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.
Krydr svinekød med et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min. Tag panden af varmen, tilsæt asiatisk woksauce, et skvæt vand* og et skvæt limesaft, og vend sammen indtil gennemvarmet.
Hak koriander groft. Vend pak choi, gulerod og et skvæt limesaft i gryden med færdigkogt ris.
Anret ris og svinekød på tallerkener. Top med sauce fra panden. Drys med koriander. Server med sesammayonnaise og limebåde.