Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger også løg, hvidløg og wokmix, og vores wok får ekstra god smag af sriracha, sojasauce og honning. Vi serverer vores asiatiske svinekødswok med luftige basmatiris og friske forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Wokblanding
300 g
Svinekamfilet
150 g
Basmatiris
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Sriracha
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Gulerod
25 g
Honning
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Hvedemel (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget!
Pres eller riv hvidløg fint.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Skær svinekød i strimler på et andet skærebræt, og vend med hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød med Ginger Ninja i 2-3 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt hvidløg og det hvide forårsløg, og steg i 1-2 min, eller indtil næsten bløde.
Tilsæt wokblanding og gulerod, og steg videre i 2-3 min.
Bland sriracha, sojasauce og honning i en lille skål, og tilsæt til stegepanden.
Sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Smag til med salt og peber.
Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener.
Top med det grønne forårsløg.