topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med basmatiris og stegte grøntsager

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger også løg, hvidløg og wokmix, og vores wok får ekstra god smag af sriracha, sojasauce og honning. Vi serverer vores asiatiske svinekødswok med luftige basmatiris og friske forårsløg.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Wokblanding

300 g

Svinekamfilet

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Sriracha

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Gulerod

25 g

Honning

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)613 kcal
Energi (kJ)2566 kJ
Fedt11.8 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat84.3 g
Sukker19.4 g
Protein40.5 g
Salt5.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Pres eller riv hvidløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Skær svinekød i strimler på et andet skærebræt, og vend med hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med Ginger Ninja i 2-3 min, eller indtil let brunet.

Steg grøntsager
4

Tilsæt hvidløg og det hvide forårsløg, og steg i 1-2 min, eller indtil næsten bløde.

Tilsæt wokblanding og gulerod, og steg videre i 2-3 min.

Lav sauce
5

Bland sriracha, sojasauce og honning i en lille skål, og tilsæt til stegepanden. 

Sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener. 

Top med det grønne forårsløg.