topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med ingefærris og stegte grøntsager

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger også løg, hvidløg og wokmix, og vores wok får ekstra god smag af sriracha, sojasauce og honning. Vi serverer vores asiatiske svinekødswok med luftige basmatiris og friske forårsløg.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Wokblanding

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Gulerod

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

40 g

Sød chilisauce

½ stk

Ingefær

150 g

Langkornede hvide ris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)658 kcal
Energi (kJ)2751 kJ
Fedt15.5 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat87.1 g
Sukker19.5 g
Protein40.3 g
Salt5.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Riv ingefær fint.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middel varme. 

Svits ingefær i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller riv hvidløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Skær svinekød i strimler på et andet skærebræt, og vend med hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med Ginger Ninja i 2-3 min, eller indtil let brunet.

Steg grøntsager
4

Tilsæt hvidløg og det hvide forårsløg, og steg i 1-2 min, eller indtil næsten bløde.

Tilsæt wokblanding og gulerod, og steg videre i 2-3 min.

Lav sauce
5

Bland sojasauce og sød chilisauce i en lille skål, og tilsæt til stegepanden. 

Sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener. 

Top med det grønne forårsløg.