Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce og lime. Vi serverer vores skønne svinekødswok med farverig grøntsagsris med pak choi og gulerod, cremet sort sesammajo, koriander og limebåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
2 stk
Gulerod
1 stk
Pak choi
1 stk
Lime
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 pose
Koriander
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)
150 g
Langkornede hvide ris
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 4)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak pak choi groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær lime i både.
Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pak choi og gulerod med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil møre, og overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Tag panden af varmen.
Tilsæt asiatisk woksauce, vand [2 spsk I 4 spsk] og et skvæt limesaft, og vend sammen indtil gennemvarmet.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, hak koriander groft.
Vend pak choi og gulerod i gryden med færdigkogt ris.
Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener.
Top med sauce og sesammayonnaise.
Drys med koriander.
Server med resterende limebåde.