topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med grøntsagsris og frisk koriander

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce og lime. Vi serverer vores skønne svinekødswok med farverig grøntsagsris med pak choi og gulerod, cremet sort sesammajo, koriander og limebåde.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 pose

Koriander

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

150 g

Langkornede hvide ris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3230 kJ
Kalorier (kcal)772 kcal
Fedt30.6 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat82.7 g
Sukker18.6 g
Protein39.2 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, hak pak choi groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime i både.

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pak choi og gulerod med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil møre, og overfør til en skål.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tag panden af varmen.

Tilsæt asiatisk woksauce, vand [2 spsk I 4 spsk] og et skvæt limesaft, og vend sammen indtil gennemvarmet.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland grøntsagsris
5

Imens, hak koriander groft.

Vend pak choi og gulerod i gryden med færdigkogt ris.

Server
6

Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener.

Top med sauce og sesammayonnaise.

Drys med koriander.

Server med resterende limebåde.