topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med hvidløgsris og sød chilisauce

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Denne ret med svinekød, der er glaseret i en guddommelig aromatiseret marinade, har alt, hvad dine sanser drømmer om: syrlig lime, salt soja og skarp ingefær, der sammen med et nip sukker får det bedste ud af det møre kød. I selskab med aromatisk hvidløgsris og knasende peanuts er det umuligt at mislykkes, og vi lover, at både små og store vil bede om mere.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

300 g

Svinekamfilet

150 g

Spidskål, skåret

40 g

Sød chilisauce

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3074 kJ
Kalorier (kcal)735 kcal
Fedt24.2 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat87.1 g
Sukker21 g
Protein41.1 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits halvdelen af hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bland marinade
2

Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland ingefærpasta, sojasauce, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk], halvdelen af sød chilisauce og resterende hvidløg i en skål.

Forbered grøntsager
3

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Snit forårsløg fint.

Hak peanuts groft.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt. 

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt marinade, og steg under omrøring i 1 min. 

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt spidskål og gulerod, og steg under omrøring i 1-2 min. 

Server
6

Anret hvidløgsris og svinekødswok på tallerkener. 

Dryp med resterende sød chilisauce, og drys med forårsløg og peanuts.

Server med resterende limebåde.