Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger også løg, hvidløg og wokmix, og vores wok får ekstra god smag af sriracha, sojasauce og honning. Vi serverer vores asiatiske svinekødswok med langkornede ris og frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Wokblanding
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Hvidløgsfed
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Gulerod
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
150 g
Langkornede hvide ris
25 g
Honning
20 g
Sriracha
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Hvedemel (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, pres eller riv hvidløg fint.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Snit forårsløg fint.
Skær svinekød i strimler på et andet skærebræt, og vend med hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød, Ginger Ninja, hvidløg, wokblanding og gulerod i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er møre og kødet er gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, bland sriracha, sojasauce og honning i en lille skål, og tilsæt til stegepanden.
Sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Krydr med et nip salt og peber.
Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener.
Top med forårsløg.