topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med grøntsagsris og frisk koriander

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce og lime. Vi serverer vores skønne svinekødswok med farverig grøntsagsris med pak choi og gulerod, cremet sort sesammajo, koriander og limebåde.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

1 pose

Koriander

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Lime

1 stk

Pak choi

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

300 g

Svinekamfilet

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3263 kJ
Kalorier (kcal)780 kcal
Fedt30.4 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat89.5 g
Sukker18.9 g
Protein38.3 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, hak pak choi groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime i både.

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pak choi og gulerod med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil møre, og overfør til en skål.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tag panden af varmen.

Tilsæt asiatisk woksauce, vand og et skvæt limesaft, og vend sammen indtil gennemvarmet.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland grøntsagsris
5

Imens, hak koriander groft.

Vend pak choi og gulerod i gryden med færdigkogt ris.

Server
6

Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener.

Top med sauce og sesammayonnaise.

Drys med koriander.

Server med resterende limebåde.