I aften laver vi forførende lækre pulled beans med asiatisk woksauce! Vi steger pulled beans, rødløg, gulerod, forårsløg og peberfrugt, og blander med hvidløg og woksauce. Vi serverer pulled beans og grøntsager med cremede ingefærris, og så topper vi med asiatisk mayonnaise og forårsløg!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Gulerod
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
1 stk
Forårsløg
150 g
Langkornede hvide ris
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
½ stk
Lime
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Smør (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Riv ingefær fint.
Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middel varme.
Svits ingefær [2 tsk | 4 tsk] i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg, gulerod, peberfrugt og det hvide forårsløg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, pulled beans, Ginger Ninja, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og steg videre i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt teriyakisauce, vand [2 spsk | 4 spsk] og et skvæt limesaft, og rør indtil gennemvarmet.
Tag panden af varmen.
Bland asiatisk mayonnaise med et skvæt vand i en lille skål.
Anret ingefærris i dybe tallerkener.
Top med pulled beans og grøntsager.
Dryp med asiatisk mayonnaise.
Drys med det grønne forårsløg.