I aften går den kulinariske rejse til Asien, og du kan se frem til spændende asiatiske rejetacos. Vi bygger vores tacos med gulerod, agurk, rødkål, rejer og pico de gallo, som er en spansk, rå salsa. Vi topper lækkerierne med koriander og hjemmelavet bang bang-sauce lavet af sød chilisauce, srirachamayo og limejuice.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
1 pose
Koriander
½ stk
Lime
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
2 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
40 g
Sød chilisauce
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Rødløg
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær agurk og tomat i 1 cm tern.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak rødløg fint.
Pluk koriander.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Bland tomat, agurk, rødløg, koriander, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Hak rejer groft på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med Jorden Rundt [1/2 pakke, 2P] og et nip salt i 2-3 min, eller indtil gyldne og gennemstegt.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland sød chilisauce, srirachamayonnaise, et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.
Fyld tortillabrød med gulerod, rødkål, pico de gallo og rejer.
Dryp med bang bang-sauce.
Server med resterende limebåde.