Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rødløg
250 g
Hakket svine-/kalvekød
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Lime, økologisk
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær pak choi i mindre stykker. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød, rødløg og halvdelen af pak choi under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både.
Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.
Bland srirachamayonnaise med et skvæt limesaft i en lille skål.
Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Fyld tortillabrød med kød, gulerod og resterende pak choi. Dryp med srirachadressing. Server med limebåde.