topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med oksekød, pak choi & srirachadressing

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med oksekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pak choi

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Lime, økologisk

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

10 g

Sriracha

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)833 kcal
Energi (kJ)3487 kJ
Fedt39.41 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat80.83 g
Sukker15.2 g
Protein38.44 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Steg oksekød & løg
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød og rødløg under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær pak choi i mindre stykker. Skær lime i både [1/2 unit, 2P].

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Bland srirachadressing
4

Bland mayonnaise, et skvæt limesaft og lidt sriracha [1/2 unit, 2P] i en lille skål. Smag til med srirachaTIP: Sriracha er stærk, så vær forsigtig!

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovnen eller på en tør pande.

Server
6

Fyld tortillabrød med oksekød, gulerod og pak choiDryp med srirachadressingServer med limebåde.