Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med oksekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pak choi
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Hakket oksekød
1 stk
Lime, økologisk
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
10 g
Sriracha
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær pak choi i mindre stykker. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød, rødløg og halvdelen af pak choi under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både.
Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.
Bland mayonnaise, et skvæt limesaft og lidt sriracha i en lille skål. Smag til med sriracha. TIP: Sriracha er stærk, så vær forsigtig!
Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Fyld tortillabrød med oksekød, gulerod og resterende pak choi. Dryp med srirachadressing. Server med limebåde.