topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med svine- og kalvekød, pak choi og srirachadressing

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)836 kcal
Energi (kJ)3498 kJ
Fedt40.04 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat78.45 g
Sukker14.4 g
Protein38.44 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg kød & løg
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær pak choi i mindre stykker. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød, rødløg og halvdelen af pak choi under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Bland srirachadressing
4

Bland mayonnaise, et skvæt limesaft og lidt sriracha i en lille skål. Smag til med sriracha. TIP: Sriracha er stærk, så vær forsigtig!

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Fyld tortillabrød med kød, gulerod og resterende pak choiDryp med srirachadressingServer med limebåde.