Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smage. Virkelig skønne tacos med plantefars, rødløg, pak choi, gulerod, asiatisk woksauce, syltet agurk og srirachamayonnaise vil blive en favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Gulerod
½ stk
Rødløg
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Pak choi
1 g
Chiliflager
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
1 stk
Agurk
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 tsk
Sukker (trin 3)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær pak choi i tynde skiver. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt halvdelen af pak choi, og steg videre i 2-3 min.
Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær agurk i 1 cm tern. Bland hvidvinseddike, sukker [1 tsk | 2 tsk] og agurk i en skål.
Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce, et nip chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et skvæt vand, og steg i 2-3 min, eller indtil opvarmet.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.
Fyld tortillabrød med plantefars, grøntsager, gulerod, resterende pak choi og en klat srirachamayonnaise.